Hotellvistelser

Hitta Hotellen för Weekend & Möte

Hotellproblem

Har ni någonsin varit på en resa och när ni kommit till hotellrummet upptäckt att ni bilderna på hemsidan inte levde upp till verkligheten? Alltså, det är ju ganska ofta bilderna på hotell är lite tillfixade eller fotograferade med en lins som gör att det ser lite bättre ut. Men när man kommer dit och det ser ut som om bilderna är tagna någon helt annanstans blir man självklart väldigt besviken. Jag har varit med om det ett par gånger när jag varit ute på långresor där hotellen är bokade i förväg.

Råkar man ut för detta ska man direkt ta kontakt med antingen resebyrån, om man reser med en sådan, eller med någon ansvarig på hotellet och visa dem bilden och fråga om de tycker den överensstämmer med hur hotellrummet ser ut i verkligheten.

Första gången jag råkade ut för det här hade jag ingen bild att visa och blev tvungen att själv söka upp ett hotell med bättre rum. Andra gången var jag förberedd och tog kontakt med resebyrån och visade dem den stora skillnaden mellan bilden och verkligheten. Tack vare det fick jag byta till ett lyxhotell vid stranden och jag behövde inte betala ett öre extra!

Så stå på er, man ska aldrig betala för något som är sämre än det man beställt.

hotellhotellethotellrumhotellrummetlyxhotellresaresebyråresor

admin • April 22, 2010


Next Post