Hotellvistelser

Hitta Hotellen för Weekend & Möte

Boka konferens i fjällen – en unik upplevelse för företaget

För företag som vill ha en annorlunda och inspirerande konferensupplevelse, kan fjällen vara en utmärkt plats att hålla den på. Här får man en oförglömlig miljö som är både avkopplande och samtidigt stimulerande för kreativitet och produktivitet.

Fakta om de svenska fjällen

De svenska Fjällen är en bergskedja som ligger i nordvästra delen av Sverige. De är en del av Skanderna och sträcker sig över tre landskap: Jämtland, Härjedalen och Dalarna. Den högsta toppen i kedjan är Kebnekaise, som är 2 111 meter hög.

Fjällen är hem för en mängd olika djurarter, inklusive älg, ren och varg. De är också en populär destination för vandring och skidåkning. Bergen är täckta av snö under stora delar av året och området har flera glaciärer.

Boka konferens i fjällen och upplev en unik vistelse med ditt företag.

Varför boka konferens i fjällen?

Natursköna omgivningar

De svenska fjällen har en unik och enastående vacker natur som ger ett lugn och en rofylld miljö för möten och konferenser. Att lägga sin konferens på en plats med de vidsträckta fjällvyerna, den friska luften och de tysta omgivningarna gör att ni kan man fokusera på det som verkligen är viktigt.

Aktiviteter

Förutom att delta i konferensprogrammet finns det många roliga och spännande aktiviteter att välja mellan i fjällen. Vinteraktiviteter som skidåkning, snowboardåkning, längdskidåkning, snöskoterturer och hundspannturer är bara några exempel på vad du och dina kollegor kan göra i samband med er konferens. 

Fjällkonferens – konferens i en kreativ miljö

Att fjällen är känt för att vara en inspirerande och kreativ plats vet de nog de flesta om. Här finns gott om utrymme för att få nya tankar och ta fram kreativa och lönsamma idéer.

Det vackra landskapet ger helt enkelt dig och dina kollegor en stimulerande atmosfär för brainstorming och planering. Läs mer om de svenska fjällen här: https://www.friluftslivifjallen.se/om-fjallen/fjallkedjan/

Att tänka när du bokar konferens i fjällen

Välj lämpligt boende

Först och främst måste man välja en plats att bo på under konferensen. Det finns många olika alternativ, allt från lyxiga hotell till mysiga stugor. Det är viktigt att välja ett boende som passar företagets behov och budget.

En av de mer populära destinationerna är Sälen. Här kan du boka hotell i Sälen.

Konferensanläggningar

Det finns flera konferensanläggningar i fjällen som erbjuder olika typer av konferenspaket. Man kan välja mellan allt från en enkel konferenslokal till ett helt konferenspaket med boende, mat och aktiviteter.

Transport til och från konferensanläggningen

Det är också viktigt att tänka på hur man ska ta sig till fjällen. Om man har tillgång till en egen bil kan man köra själv, men annars finns det flera buss- och tåglinjer som går till fjällen.

Lycka till med er nästa konferens i de vackra svenska fjällen

admin • February 14, 2023


Previous Post