Hotellvistelser

Hitta Hotellen för Weekend & Möte

Romantiska Seychellerna – Därför ska du resa hit

Seychellerna är ett klassiskt romantiskt resmål för den som vill uppleva exotiska nätter, vita stränder och klart vatten att doppa sig i. Har man sett ett par foton från denna pärla så kan vi lova att reslusten sätter sig direkt. Resor till Seychellerna har hög efterfrågan och det gäller att boka sin resa i god tid innan. Redan när man flyger in till huvudön Mahe möts man av allt vackert en plats på jorden kan erbjuda. Korallreven i turkosa toner, det blå havet och så regnskogsliknande natur på de mjukt bergiga öarna. En grönskande natur som värmer ända in själen.

Äventyr som lyxavkoppling

Seychellernas 115 öar är av blandad storlek och tillgänglighet. Det finns flertalet privata öar och en hel del där du bara kan få vara ensam, en av de mest kända unika öarna är Denis Island. Här handlar det om att fokusera på sig och den eller dem man älskar. Redan när man kommer till Denis Island är det första som träffar en att det finns ingen täckning för mobilen, inget wifi på hotellrummet eller kabel-tv att zappa sig igenom om och om igen. Allt det digitala som du vanligtvis säkert håller nära är bortkopplat. Fokus blir på att ta hand om varandra, äta riktig mat och njuta av livet med människor som älskar naturen och som finner glädje i varandra. Ett bättre sätt att ladda batterierna kan det knappast finnas.

De två stora – Mahe och Praslin

Att man väljer de mindre inre öarna eller några av de yttre när man åker med kärleken kan kännas som en självklarhet men åker man i grupp eller vill röra på sig så får man ut mer av att hålla sig på Mahe och Praslin. De två större öarna är väldigt populära för att vandra. Dessa gröna öar som är täckta av djup regnskogsfauna med sina låga toppar, till exempel Mahe når upp till 905 meter. Tack vare öarnas storlek är det enkelt att vandra om dagarna och avsluta med bad eller en båttur bort till ytterligare öar och fortsätta sin resa på, Praslins stränder är bland världens vackraste och möjligheten till snorkling är utöver det vanliga.

Seychellerna är ett fantastiskt resmål som verkligen lever upp till de höga förväntningarna och de lovord som sägs, vilket inte kan sägas om alla resor. Ta chansen till en magnifik reseupplevelse, res bort till Seychellerna med Afrikaresor.

admin • May 23, 2017


Previous Post

Next Post