Hotellvistelser

Hitta Hotellen för Weekend & Möte

Hotellweekend Stockholm

Familjeweekend i Stockholm

Sommaren står i blom och det är mycket man vill hinna med att göra innan semestern är slut och skolan åter igen sätter igång. Vad kan vara bättre att runda av sommaren med en härlig weekend på ett familjehotell Stockholm. Stockholm som man säkert vet har mycket att erbjuda för alla åldrar, barnens favoriter som Gröna lund och Skansen hörs skratten långväga när man är på en hotellweekend i Stockholm. Bor man centralt i Stockholm på sitt hotell så är det inga problem att ta sig runt till de absolut bästa upplevelserna Stockholm har att erbjuda.

Njut av Stockholm från morgon till kväll

Dagen börjar med en härlig frukost Stockholm i morgonsolen och man ser hur staden vaknar till liv genom det stora fönstret på hotell Sheraton Stockholm. Efter man ätit en stadig frukost och gjort sig iordning för en späckad dag på stan ger man sig iväg, från hotellet är det nära till allt och man kan välja att gå, åka buss eller tunnelbana eller varför inte ta en cykel som du kan hyra utanför hotellet (kort går att köpa på flertalet platser och butiker). Man tar sig snabbt genom de centrala delarna och bort till vackra Djurgården där Skansen ligger.

Efter en lång dag med många upplevelser är det bekvämt att ta sig tillbaka till hotell Sheraton och bara koppla av med allt hotellet erbjuder. Vill du vet mer om hotellupplevelser och weekend Stockholm rekommenderar vi starkt att fortsätta bläddra ibland våra artiklar.

familjehotellfamiljweekendStockholm

admin • August 2, 2016


Previous Post

Next Post