Hotellvistelser

Hitta Hotellen för Weekend & Möte

Rundresa Norden

Rundresa så in i Norden

Att resa runt i Norden kan vara en spännande resa, det finns hiskligt mycket att se att uppleva genom att ta sig från Danmark, till Sverige, via Norge och uppåt över till Finland. En resa med varierande landskap och otroliga upplevelser. Många av oss som ändå bor här uppe har inte alltid besökt varken samtliga länder eller så har man bara besök ett par städer. Man skulle kunna säga att vi blir hemma blinda och att vi allt för ofta väljer en solresa istället för att ta vara på allt som ligger endast ett par timmar bort med bil.

Långt men gott om fantastiska stopp

Att bila genom hela Norden är så klart långt, riktigt långt. Att åka från Köpenhamn i söder till norra Norge har man nog tagit sig runt 200 mil och att sedan fortsätta ner mot Helsingfors innebär ytterligare 100 mil. Därigenom har man dock passerat varierande landskap och enorma vyer som säkerligen etsat sig fast för evigt i minnesbalken. Att just resa med bil innebär att ni har möjlighet att stanna där ni känner för det, ta sin tid och njuta av utsikten och platserna.

Städer att inte missa

Att bila genom Norden är först och främst att uppleva naturen som vi har omkring oss, den är fantastisk och bjuder på så mycket, för varje årstid. Dock ska man inte ta bort variationen våra nordiska städer erbjuder. Arkitekturen, storleken, människorna, allt är lite olika genom de olika länderna. Från moderna Stavanger där man även hittar utmärkta hotell.  Ta man sig norrut och varför inte prova på ishotellet under resan? När man kommer ni i Finland och de tusen sjöarnas land är det bara njuta av gamla vackra Åbo innan man kommer ner till trendiga Helsingfors. Orkar man inte köra tillbaka kan man koppla av på hotell Helsingfors innan man tar flyget hem igen.

Rekommenderar varmt att uppleva vårt fantastiska norden för alla den som inte tagit sig runt. Det finns så mycket att se.

admin • August 12, 2016


Previous Post

Next Post